Birthdays
No upcoming birthdays!
Chat Box
Newest Members
Mex Rebergen
1st Mei 2017

Luke
27th Juli 2016

i_am_NielsNL
23rd April 2016

i_am_NielsNL
22nd April 2016

Jorgjuuhh
1st April 2016
Online Members
Geen
Online Gasten: 1
Naast de Heists komt volgende week een hoop extra
Demonic_Gamer89 0 Reacties · Likes · Zoals · 5th Bederven 2015


Naast de lang verwachtte GTA Online Heists worden volgende week nog veel meer nieuwe functies aan GTA Online toegevoegd! Behalve het overvallen van banken met je matties kan je ook nog een hoop meer doen vanaf volgende week dinsdag 10 maart. Met de onderstaande uitbreidingen komt er eindelijk wat extra leven in GTA Online zodat er nog meer is te doen voor de mensen die het al zo lang spelen!

Adversary Mode
In de zogenoemde Adversary Mode kan je het conflict aangaan met een een andere speler. Met competitieve uitdagingen kan je het tegen elkaar opnemen. Hoe meer Heists je in GTA Online hebt gespeeld hoe meer Adversary modes er in het spel bij komen. De onderstaande modes komen ieder geval beschikbaar:Come Out To Play
Een team van drie runners moeten te voet de basis bereiken terwijl een team van Hunters (jagers) met o.a. shotguns op motorfietsen en ATV's dat dienen te voorkomen. De Hunters moeten op hun voertuig blijven en hebben oneindig levens. De runners hebben slechts één leven, maar wel al hun wapens ter beschikking.


Siege Mentality
Een team van vier spelers dienen te verdedigen terwijl een team van maximaal zes dienen aan te vallen in GTA-style. Aanvallers hebben oneindig leven en slechts een shotgun. Verdedigers hebben slechts één leven, maar al hun wapens ter beschikking.Hasta La Vista
Deze komt zo uit de film Terminator. Een team in grote vrachtwagen trucks moet jagen om een team fietsers. Het doel voor de fietsers is simpel, behaald het laatste checkpoint zonder te worden geplet door een van de truckers. De truckers hebben het echter lastig, met slechts hun truck en geen wapens. De fietsers hebben het voordeel dat ze veel beter kunnen sturen en accelereren om de trucks te ontwijken, al moet je dus altijd om je schouder kijken of er zo'n trucker achter je aan zit. De fietsers winnen indien minimaal één van de fietsers het checkpoint haalt, de truckers winnen als al de fietsers zijn uitgeschakeld.

Daily Objectives
Met dagelijkse uitdagingen wordt het leven van Los Santos nog lucratiever. De Daily Objectives geven je diverse uitdagingen waarmee je GTA$ kan scoren. Er zijn drie uitdagingen per dag waardoor je binnen een paar dagen tot $500,000 kan verdienen!Nieuwe Freemode Activiteiten
Voor geld en RP komen er nog meer uitdagingen in freeroam. Lester zal je bellen om te helpen met criminele zaakjes, Lamar zal vragen je voertuigen te vernietigen en Trevor en Ron hebben natuurlijk hulp nodig om concurrenten van hun 'bedrijf' uit te schakelen. Daarnaast zijn er nog meer Awards beschikbaar voor deze uitdagingen, nieuwe kleding en meer.

Naast het bovenstaande wordt het in GTA Online ook mogelijk binnen het spel 'e-mailtjes' te sturen naar andere spelers waarbij ze niet in dezelfde sessie hoeven te zitten. Hierdoor kan je gemakkelijk naar andere spelers berichtjes sturen.

Dit en meer komt op dinsdag 10 maart samen met de Heists gratis beschikbaar in GTA Online. Daarnaast komt dit alles ook beschikbaar op dinsdag 14 april als Grand Theft Auto V eindelijk naar de PC komt.
Houd GTAGames.nl de komende dagen in de gaten want er wordt nog meer bekend gemaakt over de GTA Online Heists!


Bron: Rockstar Games Newswire


RSS Feed
Register to our website!

Already have an account? Inloggen »

Donate

Donate

Evenementen
Twitch
DemonicGamer89 Offline
Game: batlefield 4