Birthdays
[DBC] Freddy
57 years old 28th Februari
Chat Box
Newest Members
Mex Rebergen
1st Mei 2017

Luke
27th Juli 2016

i_am_NielsNL
23rd April 2016

i_am_NielsNL
22nd April 2016

Jorgjuuhh
1st April 2016
Online Members
Geen
Online Gasten: 1
DBC clan regels
Forum » Forums » DBC Algemeen
Geregistreerd op: 7th Jan 2015
Rang: --
Likes 2
23rd Jan 2015

Om de zaken leuk en gezellig te laten verlopen hebben we voor de zekerheid een aantal voorwaarden opgesteld, we verwachten dat alle leden zich aan deze voorwaarden willen houden.

De gemiddelde leeftijd van onze leden is rond de 30 jaar, om deze rede gaat onze voorkeur uit naar nieuwe leden vanaf 14 jaar.

Algemene voorwaarden:

Je bent zelf niet super goed in het gamen en gamed voornamelijk voor de gezelligheid, en niet zo zeer alleen om het winnen.
Houd taalgebruik altijd netjes en beledig nooit andere leden.
Vloeken, schelden etc. even als elke vorm van discriminatie waaronder, maar niet beperkt tot, racisme, andere geaardheid, anders valide, computerkennis is niet toegestaan. Dit geldt zowel voor kwetsende nicknames, handtekeningen, idents, hostnames, boodschappen en elke andere vorm van uiting. Ook als grapje worden dit soort opmerkingen niet getolereerd en kan leiden tot een ban.
Spammen op of via DBC clan is niet toegestaan.
Plaats nooit seksistische opmerkingen op de DBC clan site.
Het is niet toegestaan enige vorm van naakt te plaatsen in een bericht, handtekening of avatar.
Het plaatsen van links en/of afbeeldingen met commerciële inhoud, met als doel naamsbekendheid of omzet te genereren is niet toegestaan (hieronder worden ook referrals verstaan).
Scripts en codes horen niet thuis op de DBC clan site, tenzij uitsluitend gebruikt met de 'codetags' om je vraag en/of antwoord duidelijk te maken.
Plaats nooit privé informatie van anderen op DBC clan (denk hierbij o.a. aan. Telefoonnummers en (e-mail)adressen), dit kan leiden tot een ban.
DBC clan of haar gebruikers zijn nooit en te nimmer aanspraakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit gebruik van de website.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op geheel DBC clan

Warez:

Onder warez valt: illegale software, cracks, serienummers, kortom dingen waar je normaal gesproken een (al dan niet betaalde) licentie voor nodig hebt.
Het is niet toegestaan om wares te plaatsen op de DBC clan site (dus ook geen links of bijlagen's die warez bevatten en/of aanbieden 'mail mij maar even.
Naar warez mag niet worden gevraagd.

Je profiel/handtekening:

Profiel gegevens mogen niet misleidend worden ingevuld.
Bij 'website' en handtekening mag je jouw eigen website invullen, maar deze mag niet in strijd zijn met de overige voorwaarden (dit mag ook een elders gehoste site zijn) of een site voor 'algemeen nut' (b.v. Mozilla of een gespecialiseerd forum, zolang het geen directe concurrentie van DBC clan is).
Een storend aantal en/of te grote banner(s) in je handtekening is niet toegestaan, hiervoor kun je een berisping krijgen.
Commerciële banners en/of banners van sponsors zijn niet toegestaan.
Er mogen geen scripts (your IP is... en dergelijke) en referrals in voorkomen.
Het gebruik van invoerveldjes is niet toegestaan.
De inhoud van de handtekening moet ook voldoen aan de overige voorwaarden, zoals die op DBC clan en/of de Nederlandse wet gelden (denk aan pornografisch, racistisch, discriminerend materiaal, verwijzingen naar warez-, serials- of crackssites).

Berichten plaatsen:

Plaats een bericht altijd maar 1x op de DBC clan site.
Plaats geen nieuw bericht met daarin enkel een link naar een ander bericht met jouw probleem.
Plaats je bericht in de juiste forum/topic. Kijk dus goed welke forum/topic je nodig hebt.
Plaats geen off-topic berichten in een thread. Met off-topic berichten bedoelen we berichten die niet over het 'hoofdonderwerp' (de vraag) gaan.
Plaats evenmin berichten die geen toevoegde waarde leveren aan de thread.
Geef geen "kale" links als antwoord, omschrijf op zijn minst wat er op de betreffende pagina te vinden is en waar precies naar gekeken dient te worden. Is de site in een andere taal dan Nederlands? Vermeldt dit dan ook even.
Bij het posten van nieuws wat rechtstreeks afkomstig is van andere websites (het zogenaamde kopiëren/plakken), is de poster verplicht de bron inclusief linkverwijzing te vermelden in dat bericht.

Verder nog:

Leden die op enige wijze schade aan de site toebrengen, worden direct verwijderd van de DBC clan site en zijn niet meer welkom.
Aanwijzingen van een DBC moderator/administrator dienen altijd en direct opgevolgd te worden, discussies hierover worden NIET via het forum gevoerd. Mocht je hierin in gebreke blijven, dan volgt een waarschuwing of word je (tijdelijk) verwijderd van DBC clan
Vergeet niet dat alle DBC- en DBC-$WAT Team leden op vrijwillige basis meewerken, je dus niks kan eisen, maar wel veel kunt krijgen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor je account. Als iemand bijvoorbeeld aan je computer zit en berichten die in strijd zijn met de voorwaarden plaatst, zal jouw account daarvoor gewaarschuwd of geband worden, het is aan jou om ervoor te zorgen dat niemand zomaar op je account komt. Hetzelfde geldt als je onder invloed bent van alcohol of geestverruimende middelen (inclusief medicijnen). Uitvluchten als: "Mijn broertje zat op mijn computer" helpen je dus niet vooruit.
Het DBC team behoudt zich het recht voor de voorwaarden éénzijdig aan te passen/aan te vullen. Indien de voorwaarden worden aangepast/aangevuld, ga je automatisch akkoord bij het inloggen op DBC clan site.
Moderators en administrators behouden zich het recht voor berichten van gebruikers te verwijderen/aan te passen of leden te waarschuwen/bannen en leggen daar uitsluitend binnen het DBC team verantwoording voor af.

We hebben een heel gezellige vriendenclub zo bij elkaar, als we merken dan (nieuwe) leden komen om te vervelen gaan we daar niet te veel woorden aan vuil maken en geen uitgebreide discussie over op het forum voeren. Na 2 waarschuwingen en/of na klachten van andere leden volgt in zo’n geval een verwijdering. Dit heeft gelukkig nog niet eerder hoeven te gebeuren.

Kun je je aan deze voorwaarden houden dan ben je van harte welkom en kijken we al uit om een potje online met je te gamen.

Mocht je vragen hebben dan kun je die altijd op het forum stellen of ons een pm sturen .


Laatste verandering: 24th Jan 2015 door Demonic_Gamer89
Forum » Forums » DBC Algemeen
Please login or register to reply.
Register to our website!

Already have an account? Inloggen »

Donate

Donate

Evenementen
Twitch
DemonicGamer89 Offline
Game: batlefield 4