Birthdays
[DBC] Freddy
57 years old 28th Februari
Chat Box
Newest Members
Mex Rebergen
1st Mei 2017

Luke
27th Juli 2016

i_am_NielsNL
23rd April 2016

i_am_NielsNL
22nd April 2016

Jorgjuuhh
1st April 2016
Online Members
Geen
Online Gasten: 1
games lenen en uitlenen
Forum » Forums » playstation ins & outs
Geregistreerd op: 7th Jan 2015
Rang: --
Likes 2
23rd Jan 2015

 Omdat er bij het lenen en uitlenen behoorlijk wat onderling vertrouwen komt kijken hebben we er wel enkele voorwaarden aan verbonden om zoveel mogelijke problemen te vermijden. Het uitlenen van een game is altijd een risico, kijk steeds goed uit aan wie je een game uitleent.  

- Om games te lenen van een ander lid moet je minstens 3 maanden lid zijn van DBC, dit om te voorkomen dat iemand zich op de site inschrijft en er met enkele geleende games vandoor gaat.

- Er mag maar één game per keer geleend worden, is die uitgespeeld dan stuur je die terug en kan je een volgende vragen.

- Er worden geen vergoedingen gevraagd voor het lenen, enkel de verzendkosten en die zijn voor de lener (tenzij er andere onderlinge afspraken zijn).

- Probeer ook in de mate van het mogelijke vooraf de duur van het lenen af te spreken, zo weet de uitlener ongeveer waar hij aan toe is en zijn game terug mag verwachten.

- Uitgeleende games worden steeds in de zelfde staat terug gestuurd naar de eigenaar, bij schade of verlies zijn de kosten voor de lener.

- Bij het uitlenen van een game start je in dit forum best een topic met daarin naar wie, wanneer en welke game je gestuurd hebt, dan heb je nog steeds een vorm van bewijs moest er discussie onstaan achteraf. Als de game terug is vraag je een moderator om het topic te sluiten.

Dit zijn enkele regels die bij het lenen en uitlenen van games in acht moeten genomen worden, moesten er toch problemen ontstaan gelieve dan contact te nemen met één van de admins. Die kunnen dan eventueel bemiddelen.

Let wel, dit alles is op eigen risico,DBC clan noch zijn bestuur kunnen aansprakelijk gesteld worden bij eventuele schade, verlies of diefstal van games. 


Laatste verandering: 23rd Jan 2015 door Demonic_Gamer89
Forum » Forums » playstation ins & outs
Please login or register to reply.
Register to our website!

Already have an account? Inloggen »

Donate

Donate

Evenementen
Twitch
DemonicGamer89 Offline
Game: batlefield 4